Loading...
 
Català

Català


ajuda amb la tikiwiki

posts: 16

poso el missatge que vaig enviar a en xavier per privat i la seva resposta.

pregunta meva:

Estic fent practiques a la fujitsu fent un portal amb la tikiwiki (versio 2.4) , i pel que veig pots utilitzar javascript, em podries dir quina versio de tikiwiki estas utilitzant ? o be has fet alguna modificacio a la tikiwiki per poder donar-li la funcionalitat del javascript? ja que amb la versio amb la qual estic treballant no m'ho permet.

resposta d'en Xavier:

Es pot emprar javascript, en teoria, des de la versió 1.9.x (crec), a través del plugin "javascript" (PluginJS) que s'havia d'instal·lar a part, des dels Mods:
http://doc.tikiwiki.org/PluginJS

A la versió 2.x, passa el mateix. A la versió 3.x, han canviat (millorat) el sistema de seguretat en l'ús dels plugins, i ja està instal·lat per defecte, però desactivat: només cal un admin l'activi, com qualsevol altre plugin, que es pot activar/desactivar en qualsevol moment, i cal que digui quin grup d'usuaris pot emprar plugins, veure un preview, i validar el seu us pàgina per pàgina on s'estiguin fent servir. Així, és permet que usuaris de grups de confiança puguin emprar els plugins més perillosos (JS, DBReport, direcoty listing, SNARF, REGEX, ....), i validar el seu ús ells mateixos, o altres usuaris de grup de rang superior, etc.

posts: 16

abans de res gracies per la teva resposta, pero continuo amb problemes.

utilitzo la versio 2.3(acabo d'actualitzar a la versio 2.4) i tinc molts problemes utilitzant javascript, he habilitat el plugin jscript, pero gairebe sempre es carrega qualsevol string que posi una instruccio de jscript, com ara onload, llavors m'ho tradueix com a onload i llavors el codi ja no es pot executar.

a mes aleatoriament despres d'editar pagines on hi ha html , quan les guardo, llavors es carrega tots els tags html i es queda la pagina com si fos text normal.

posts: 1817 Catalan Countries

Hola "duardito" i benvingut a la Comunitat de TikiWiki! wink

Jo no sóc expert de Javascript. si saps anglès, pregunta directament en el fòrum general "Features/Usability":
http://tikiwiki.org/forum4

o al canal irc (per provar sort, potser hi ha algú que en domini allà - millor per les tardes per trobar la gent de Canadà i EUA desperts, diria jo).

Sort!


posts: 16

ja que estic posat, una altra cosa, tinc un tracker pero no trobo la manera de fer que un field sigui una llista desplegable amb multiple seleccio, quan cerco a les opcions de "tipo" no apareix que sigui de l'estil de "drop down with multiple selection".

alguna sugerencis?

posts: 1817 Catalan Countries

aquesta és fàcil: empra el field "category", indicant una categoria que hagis creat abans, posant per subcategories les opcions que vols que et surtin al multiple check box...

Per cert, si pots fer un cop demà a traduir l'ajuda dels tracker fields al català, serà molt benvinguda! A la versió 3.0 ho han re-escrit poer posar-ho més fàcil, en teoria (era molt difícil d'entendre lo dels paràmetres dels "tracker item fields", i ara sembla més llegible...
El text pendent de traduir de la versió 3.0 el vam posar aquí, per comoditat de traducció col·labortiva, per la gent no avesada a emprar subversion directament:
http://intercanvis.net/Catala30


posts: 16

just abans d'entrar he trobat la manera de fer-ho aixo del multiple selection, s'ha de reconeixer que fan les coses una mica enrevesades.

en quant al jscript ja preguntare pel forum d'angles.

si tinc temps donare un cop de ma a la traduccio.

posts: 1817 Catalan Countries

D'acord, tota ajuda serà benvinguda!

Ah, i per cert, acabo de llegir això que pot ser del teu interès :-) :

A new message was posted to forum: Themes

Topic: How to insert Javascript (Analytics) code in a theme
Author: chibaguy
Title: Re: How to insert Javascript (Analytics) code in a theme
Date: Wed 15 April 2009 12:15 CET
http://tikiwiki.org/tiki-view_forum_thread.php?forumId=14&comments_parentId=32690#threadId32696

Message:

The JavaScript should be inside {literal} {/literal} tags, so try this if you didn't already.-- Gary

posts: 16
gracies per la info, quan acabi amb el tema dels trackers, mirare d'aprofitar el tema del literal.

posts: 16

hola de nou, tinc un altre problema, he fet un tracker i he definit alguns fields com a cercables, i el problema el tinc aqui, ja que quan selecciono, per exemple, la primera opcio del desplegable em surt el boto de filtre, pero quan selecciono la seguent opcio de la llista desplegable llavors el boto de filtre desapareix.

en poques paraules, apareix el boto, un si, al seguent no.

alguna idea?

posts: 1817 Catalan Countries

fa pinta de "bug de display" (css o tpl). Prova de canviar de tema d'estil (tikinewt.css, thenews.css, feb12.css ...).

També et pot ajudar el complement "webdeveloper toolbar" de firefox, per localitzar la zona problemàtica i fer que et mostri quina part del css està implicada, i donar pista per arreglar-ho (si es problema de css o tpl), etc.


posts: 16

hola, gracies per la ajuda, aquesta eina va molt be.

m'ha ajudat a descobrir l'error:

aqui pots veure el codi generat a la plana on no es veu el boto de filter:
i aqui pots veure el codi de la plana on si es veu el boto de filter.
com pots veure la diferencia esta en el "block" i el "none", el mes curios es que ho fa aleatoriament.
alguna idea??

si


Page: 1/2  [Next]

Upcoming Events

No records to display

Menu